Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Πάνε σε εκλογές χωρίς ψηφοδέλτια δυο 24ωρα πριν!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι κι αν τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά στην κυριολεξία. Την Κυριακή 8 Μαΐου στήνονται οι κάλπες του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ για την εκλογή δημοτικών οργανώσεων, Νομαρχιακών Επιτροπών, επιλογή ονόματος κλπ, ενώ έως αυτήν την ώρα (10:00) δεν υπάρχουν επίσημες λίστες υποψηφίων! Στην Κέρκυρα, αν και έχουν διαρρεύσει ονόματα υποψηφίων, οι πληροφορίες λένε για 27 υποψηφίους που κατέληξαν στους 26 αφού αποσύρθηκε μία υποψήφια, δεν υπάρχουν επισήμως οι υποψήφιοι, αφού δεν έχουν επικυρωθεί από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κεφαλονιά, καθώς σε επικοινωνία με το @kerkyrasimera του έως τώρα γραμματέα του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Λευτέρη Κρητικού, ούτε ο ίδιος γνωρίζει έστω και ατύπως ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι, εκτός από όλους όσοι έχουν ήδη δηλώσει δημοσίως την υποψηφιότητα τους, που ακόμη κι έτσι, δεν έχει επικυρωθεί. Ο ίδιος εκτιμά ότι θα έπρεπε οι διαδικασίες για τις εκλογές θα έπρεπε να είχαν ανοίξει νωρίτερα ενώ εύλογο είναι έως οι υποψήφιοι θα αντιμετωπίζουν πολιτικό πρόβλημα, καθώς δεν γνωρίζουν τους συσχετισμούς και πως να κινηθούν για την άντληση ψήφων από τους πολίτες, αφού δεν γνωρίζουν στο σύνολο τους τις υποψηφιότητες.

Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά και η Κέρκυρα, με τον Ν. Τησαρχόντου να εκφράζει τον προβληματισμό του για το αν θα έχει εγκαίρως σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι τη λίστα υποψηφίων προκειμένου να τυπωθούν ψηφοδέλτια, να μοιραστούν στα εκλογικά τμήματα και να αποσταλούν και στους Παξούς.

Αμφότεροι δηλώνουν για πρωτόγνωρη διαδικασία και πρόβλημα, όπου δυο 24ωρα πριν καλούν τον κόσμο να ψηφίσει και να συμμετάσχει στην δημοκρατική διαδικασία του κόμματος την Κυριακή, χωρίς να ξέρουν οποίοι είναι οι υποψήφιοι.

Από τα κεντρικά δεν δίνεται σαφής απάντηση για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα και τι ώρα μέσα στην Παρασκευή θα είναι έτοιμοι ώστε να αποστείλουν τις λίστες ενώ ο κόσμος δυσανασχετεί, αφού αυτό το ανέτοιμο της προετοιμασίας των εκλογών, δίνει αρνητικά δείγματα γραφής.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!