Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝ.ΑΛ. Κέρκυρας: Σύσταση Νομ. Επιτροπής εκλογικού αγώνα

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2019 συνεδρίασε διευρυμένη η Ν.Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ μαζί με την Δ.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΠΑΣΟΚ. Παρόντες ήταν και τα μέλη της Κ.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , Ισμ. Μώρου υποψ. Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ και Αλ. Αλεξάκης – υποψ. περιφερειάρχης Ι.Ν. ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ν.Ε. «σηματοδοτώντας την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση , η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ αποφάσισε την δημιουργία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Σκοπός της Επιτροπή αυτής θα είναι ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ και η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του προεκλογικού αγώνα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 09 ΜΑΪΟΥ 2019 και ώρα 19,30 (στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Έπαγ. Βιοτ. Εμπόρων στο ΠΛΑΚΑΔΟ τ’ Αγίου).
Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, είναι το προμήνυμα της Προοδευτικής Ανατροπής στην Ελλάδα. Ψηφίζοντας το Κίνημα Αλλαγής λέμε: ΝΑΙ σε μια Ελλάδα ξανά ισχυρή, ισότιμη στην καρδιά της Ευρώπης. ΝΑΙ στην Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή με βάση το Σχέδιο Ελλάδα. ΝΑΙ στην καταδίκη των συντηρητικών πολιτικών, αυτής που υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτής που εκφράζει η ΝΔ. ΝΑΙ στην απαίτηση των Ελληνίδων και των Ελλήνων για Αλλαγή και αξιοπρέπεια στην ζωή τους.
ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!