Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κι άλλη τραγωδία.. Νεκρός σε τροχαίο 78χρονος – Σύγκρουση με φορτηγό στην Ήπειρο

Μία ακόμη τραγωδία γράφηκε στην άσφαλτο. Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου αποδεικνύονται οδυνηρές για την Ήπειρο καθώς νωρίς το πρωί σημειώθηκε ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Άρτας- Νεοχωρίου κοντά στον Ανθότοπο του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκε με φορτηγό κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ έγινε επιχείρηση από την Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων από το ΙΧ. Ο οδηγός του οχήματος, 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός ενώ η σύζυγός του και συνοδηγός 75 ετών, τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας.

 

 

*epiruspost

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!