Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΚΕ – Ν. Σοφιανός: “Το πραγματικό δίλημμα είναι πόσο δυνατός θα βγει ο λαός απέναντι στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις” (video-pics)

Παρουσία κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ Κέρκυρας στο πεζόδρομο Γ. Θεοτόκη, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο “το πραγματικό δίλημμα μπροστά στις εκλογές είναι πόσο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στην οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Αυτό κρίνεται από τη λαϊκή πρωτοβουλία και δράση, από την οργάνωση των εργαζόμενων, από το πόσο ψηλά θα είναι το ΚΚΕ για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να πάρουμε ανάσες ανακούφισης.  Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για τον λαό μας από αυτές τις εκλογές, είναι να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ και όσο πιο αδύναμα και φοβισμένα τα κόμματα του κεφαλαίου, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τα «συμπληρώματά» τους. Η σταθερότητα που μας διαφημίζουν, σημαίνει απόλυτη αστάθεια για τις ζωές μας. Η εμπειρία όλων μας το έχει αποδείξει. Την 21η Μάϊου μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αισιοδοξία, η ελπίδα και το πιο σημαντικό, να ανοίξουμε τον δρόμο της ανατροπής, τον δρόμο της πραγματικής προόδου που έχει ανάγκη ο λαός”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!