Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΚΕ: Σύσκεψη επαγγελματιών την Κυριακή

Η Κ.Ο.Β. της Τομεακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη τους επαγγελματίες την Κυριακή στις 18:30 στην αίθουσα της ΟΕΒΕΚ στο Πλακάδο.

 

Η ανακοινωση 

Τη στιγμή που οι προβλέψεις για τη φετινή τουριστική σεζόν κάνουν λόγο για χρονιά ρεκόρ  οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί ΕΒΕ, συνολικά ο λαός μας, τσακίζονται από την ενεργειακή φτώχεια και την εκτόξευση των τιμών των καυσίμων, των πρώτων υλών, των ειδών πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, από την καθήλωση μισθών και συντάξεων, από τη γενικευμένη ανασφάλεια για κάθε ΕΒΕ και μικρή επιχείρηση. Έχουν πλούσια πείρα από την τελευταία δεκαετία, που είδαν κρίσεις, ανάπτυξη, πανδημίες, πολέμους, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά, την ακρίβεια και τους ανταγωνισμούς να φουντώνουν, τους πλειστηριασμούς να πολλαπλασιάζονται. Το ΚΚΕ καλεί το λαό να αξιοποιήσει την πείρα του μπροστά στα  διλήμματα που εμφανίζονται και πάλι, όπως και σε κάθε προεκλογική περίοδο και να δώσει τη δική του απάντηση με κριτήριο τα δικά του συμφέροντα.

Σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 5/3/2022 η  Κ.Ο.Β ΕΒΕ της Τ.Ε.  του ΚΚΕ διοργανώνει στις 18:30 στην αίθουσα της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. σύσκεψη με θέμα «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί. Το καλό σενάριο για τους μικρούς επαγγελματίες γράφεται με ισχυρό ΚΚΕ! Για μια ζωή χωρίς πολέμους, χρέη, ανασφάλεια!» με ομιλητή τον σύντροφο Θανάση Τζίμα μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Κέρκυρα 3/3/2023

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!