Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κλείνει για δυο εβδομάδες και τον Φεβρουάριο το αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν περί αναστολής λειτουργίας του αεροδρομίου της Κέρκυρα για διάστημα και του προσεχούς Φεβρουαρίου. Σύμφωνα λοιπόν, με τη νέα ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε σήμερα η FRAPORT, ανακοινώνεται πως το αεροδρόμιο της Κέρκυρας θα κλείσει επίσης 8 με 22 Φεβρουαρίου (δεύτερο κλείσιμο). Αρνητική εντύπωση προκαλεί ωστοσο, η μη αντίδραση της FRAPORT στην Κέρκυρα, που αν και χθες πρωί ενημέρωναν οι υπεύθυνοι ότι θα έβγαινε σχετική ανακόινωση, ακόμη δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση. 

Ωστόσο να υπενθυμίσουμε πως η κάλυψη των αεροδιακομιδών από το ΕΚΑΒ μέσω του αεροδρομίου της Κέρκυρας, θα γίνεται κανονικά, όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής του ΕΚΑΒ στον Α. Αυλωνίτη. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!