Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κλείνει ξανά το πάρκιγκ στην Πλατεία- Σειρά παραλείψεων βρήκε το Συγκοινωνιών

Η Περιφέρεια ΙΝ σφράγισε το Πάρκιγκ στην κάτω πλατεία (Σπιανάδα) μετά από αυτοψία που έκανε το Τμήμα Συγκοινωνιών.

Όπως αναφέρει η απόφαση: Η  διακοπή λειτουργίας του υπαίθριου σταθμού οχημάτων γίνεται  εξαιτίας της παραβίασης των όρων και των προϋποθέσεων βάσει των οποίων αυτή χορηγήθηκε (ήτοι υπέρβαση χωρητικότητας και μη τοποθετημένοι πυροσβεστήρες) και τη σφράγιση των εγκαταστάσεων αυτού. Η σφράγιση των παραπάνω εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθεί μετά από τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την κοινοποίηση της παρούσης απόφασης σφράγισης, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. Οικ. 20612/1759/2013 απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι δεν υπήρχε:  Βεβαίωση χρήσης γης από την οικεία Υπηρεσία Δόμησης (ΥΔΟΜ) όπου και βεβαιώνεται ρητά ότι ο χώρος είναι νομίμως υφιστάμενος αναφορικά με την κατασκευή και τη χρήση ως υπαίθριος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσει ως υπαίθριος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, σύμφωνα με τον ισχύοντα οικοδομικό και κτιριοδομικό κανονισμό, τον κανονισμό πυροπροστασίας, τις εκάστοτε ισχύουσες γενικές και ειδικές πολεοδομικές διατάξεις, καθώς και τις κτιριολογικές προδιαγραφές της ειδικής για τη δραστηριότητα νομοθεσίας

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!