Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κλειστά για 2 εβδομάδες τα σχολεία σε όλη τη χώρα

Ο κύβος ερρίφθη! Το αν θα είναι κλειστά τα σχολεία τέθηκε σε ψηφοφορία κατά τη συνεδρίαση των ειδικών και αποφασίστηκε η εισήγηση να είναι… τηλεκπαίδευση από την Τρίτη και για 15 μέρες.
Την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα για δυο εβδομάδες και τα μαθήματα να γίνονται με τηλεκπαίδευση πήραν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ειδικοί. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 18:00 από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τα σχολεία δεν είναι η μοναδική εισήγηση που θα κάνουν οι ειδικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σε πιο σκληρό lockdown, δηλαδή σε βαθύ κόκκινο με αυστηρά μέτρα, θα μπουν από αύριο (Σάββατο, 14 Μαρτίου) στις 06:00 το πρωί: Η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας, η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, η περιφερειακή ενότητα Λέσβου και η περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.

Επίσης οι δήμοι: Κατερίνης, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Χανίων και Μετσόβου.

Έτσι, ο χάρτης της Ελλάδας κοκκινίζει ακόμα περισσότερο με τις παραπάνω περιοχές να είναι πολύ επιβαρυμένες επιδημιολογικά από τον κορονοϊό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!