Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κλειστοί πέντε δρόμοι στη Ν. Κέρκυρα – Διακοπές ρεύματος λόγω βλαβών

Πολλές είναι οι ζημιές που καταγράφονται κυρίως στη Νότια Κέρκυρα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera ήδη έχουν κλείσει πέντε δρόμοι με τα σκαπτικά μηχανήματα να βρίσκονται «επι ποδός» προκειμένου να διανοίξουν δρόμους. Πρόκειται για τους δρόμους που συνδέουν Μεσογγή με Χλωμό, Μπούκαρη με Πετριτή και Χλωμό με Άγιο Δημήτριο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα Χλωμοτιανά, Άγιο Δημήτριο,  Χαλικούνα και Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. 

Στο σκοταδι… 
Στο σκοταδι εξαιτίας επίσης της κακοκαιρίας,  βρίσκονται αρκετές περιοχές όπως  Άγιος Ματθαίος -Χαλικούνας,  Άγιος Γεώργιος Αργυράδων,  Άγιοι Δέκα, Σιναραδες,  Ποντή, Καστελλανοι Μέσης και Κουραμάδες.

 

Χωρίς “παντόφλες” η σύνδεση Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

 Κλειστή για τα πλοία ανοιχτού τύπου είναι από τη νύχτα η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας καθώς στα ανοιχτά επικρατούν άνεμοι 8-9 μποφόρ, ενώ εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων κλειστού τύπου.

Από τις 07:00 το πρωί δεν εκτελούνται ούτε τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Ηγουμενίτσας – Παξών. Από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και μέχρι το Κυριακή το μεσημέρι η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί, για αυτό και η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή όλων και ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!