Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κοινή πολιτική εκδήλωση των παρατάξεων Σαρλή-Καλούδη

Οι Δημοτικές Παρατάξεις «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ-Γ ΚΑΛΟΥΔΗΣ και ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- ΧΡ ΣΑΡΛΗΣ» προσκαλούν τη Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022 και ώρα 19.30  στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας σε κοινή συγκέντρωση.

Θέμα της εκδήλωσης: «Η επιτακτική ανάγκη δημοκρατικής ενότητας και χάραξης αγωνιστικής πορείας για να αποκτήσει η Κέρκυρα δυναμική και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση στη βάση δημοκρατικής λειτουργίας και αποκατάστασης των λειτουργιών του κορυφαίου θεσμού άμεσης δημοκρατίας που αποτελεί το Δημοτικό Συμβούλιο  με στόχο την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί, χρονίζουν και μαστίζουν τη Κέρκυρα, απειλούν την ανάπτυξη, υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του Κερκυραϊκού Λαού και το περιβάλλον και υπονομεύουν το μέλλον της νεολαίας -Δημιουργικές θέσεις».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!