Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κορωνοϊός -Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον έβαλε μυαλό -Κλείνει απόψε καφέ και εστιατόρια

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την Παρασκευή πως κλείνουν μπαρ, καφέ και εστιατόριο από απόψε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας, που αρχικά ακολούθησε διαφορετική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, για την οποία και επικρίθηκε σκληρά, αλλάζει στάση και αυστηροποιεί τα μέτρα. Έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη και των τεσσάρων Εθνών του Ηνωμένου Βασιλείου, κλείνουν επιπλέον, νυχτερινά κέντρα, θέατρα, γυμναστήρια, κινηματογράφοι και κέντρα αναψυχής.

Να ακολουθούν τι οδηγίες για τον κορωνοϊό, ζητά από τους Βρετανούς ο Τζόνσον

«Πολίτες που αντίκεινται στις επιστημονικές συμβουλές, δεν θέτουν μόνο τη ζωή τους σε κίνδυνο, αλλά και τις ζωές της οικογένειάς τους, την κοινότητα όπου ζουν και δυσχεραίνουν το σύστημα υγείας να σώσει ζωές» είπε ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε χθες πως η Βρετανία μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση της επιδημίας του κορωνοϊού εντός των επόμενων 12 εβδομάδων και στο τέλος «να την ξαποστείλει».
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!