Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Κρίκετ: ΓΕΚ & Βύρωνας στον τελικό του πρωταθλήματος Ανδρών

Η περσινή πρωταθλήτρια ΓΕΚ και ο ιστορικός Βύρωνας θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στο πρωτάθλημα Ανδρών κρίκετ ανοιχτού χώρου για το 2022.

Οι δύο φιναλιστ ήταν οι νικητές των ημιτελικών, που διεξήχθησαν το απόγευμα της  Κυριακής (28/8/22) στο γήπεδο της Μαρίνας Γουβιών. Η ομάδα του Βύρωνα, η οποία στην Α΄φάση του πρωταθλήματος είχε καταλάβει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Β΄ομίλου αντιμετώπισε την πρώτη του Α΄ομίλου ΓΕ Θιναλίου, την οποία και νίκησε με 186 runs, έναντι 136 runs.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Σουβλάκης 36 runs και Κασίρ 28 runs. Από την ομάδα του Θιναλίου τα περισσότερα runs σκόραραν οι Ακράμ 38 και Ραμζάν 33. Στον άλλο ημιτελικό η ΓΕΚ  ( 14 over – 1 out) επικράτησε 134-133 επί του Δεκάθλου (20 over- 9 out). Πρώτοι σκόρερ της ΓΕΚ οι Αφρίδι με 62 runs και Αρσλάν με 38runs, ενώ για το Δέκαθλον Σαμπάζ 20 και Τοτούλ 19. Διαιτητές στον πρώτο ημιτελικό ήταν οι Γιάννης Αυθίνος και Μιχάλης Ρέβης και στον δεύτερο οι  Γιάννης Αυθίνος και Αμπτουλάχ-Μουχαμάτ-Σάιτ.  

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα Τ20 (δηλαδή 20 over κάθε ομάδα). Ο Τελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα (16.30) της ερχόμενης Κυριακής (4/9/22) στο γήπεδο της Μαρίνας Γουβιών.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!