Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κριτική για Αυτοκόλλητα πλακάκια και παιδικό αυτοκόλλητο ντουλάπας

Πρόσφατα ανακάλυψα το stickerman.gr, είναι διαδικτυακό κατάστημα που δραστηριοποιείται στη διαφήμιση και στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μια φίλη μου ανακαίνισε πρόσφατα το σπίτι της και όλα τα διακοσμητικά είδη τα αγόρασε από το stickerman.gr. Παραβάν, πίνακες σε καμβά, αλλά και όμορφα αυτοκόλλητα ανανέωσαν πλήρως το σπίτι της. Νόμιζα ότι άλλαξε και τη κουζίνα της, όταν της το ανέφερα, γέλασε πονηρά.

Μου είπε ότι είναι αυτοκόλλητα πλακάκια με μοτίβα που βρήκε στην πλούσια συλλογή του stickerman.gr. Αν και φροντίζω να μένω πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις διακόσμησης, αυτό τολμώ να πω ότι δεν το γνώριζα, ότι υπάρχουν δηλαδή αυτοκόλλητα πλακάκια που προσκολλώνται πάνω στα πλακάκια της κουζίνας και την μεταμορφώνουν εντελώς. Μου μίλησε για την πλούσια συλλογή τους με πολλά χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε ύφος.

Από το αποτέλεσμα που έβλεπα, αλλά και από το πόσο ευχαριστημένη έμεινε η φίλη μου, παρακινήθηκα να ξεκινήσω την αναζήτηση μου. Είναι καιρός που τα πλακάκια μου έχουν φθαρεί από τα άλατα, αλλά και από τα απορρυπαντικά.  Στο site τους υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία για τα αυτοκόλλητα πλακάκια. Εκτός από τα μοτίβα που διάλεξε η φίλη μου, διαθέτουν και μονόχρωμα αυτοκόλλητα πλακάκια, που μπορεί κάποιος να τα συνδυάσει και να δημιουργήσει ένα μοναδικό σχέδιο.

Όπως λέει στο stickerman.gr τα αυτοκόλλητα πλακάκια μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις διαστάσεις, χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα τους. Αφού τους συμβουλεύτηκα τηλεφωνικά, κατέληξα σε έναν συνδυασμό μαύρων και κόκκινων αυτοκόλλητων που θα παντρέψουν το κλασσικό με το σύγχρονο, όπως άλλωστε είναι και όλο το ύφος του σπιτιού μου.

Αμέσως μετά συνέχισα την αναζήτηση μου στην κατηγορία αυτοκόλλητα ντουλάπας. Θέλω να δώσω νέα οπτική στο παιδικό δωμάτιο, αφού το μικρό μου βρέφος, πλέον έχει γίνει ολόκληρο παιδί με ισχυρή άποψη και δικές του προτιμήσεις. Αν και τεσσάρων χρονών, δεν θέλει κάποιο παιδικό σχέδιο για να διακοσμήσει την ντουλάπα του, αλλά ξετρελάθηκε με κάποιο από τα αυτοκόλλητα ντουλάπας που απεικόνιζε ουρανό με σύννεφα σε έντονα χρώματα.

Louna park

Η συλλογή τους με τα αυτοκόλλητα ντουλάπας, έμοιαζε ανεξάντλητη που όσες ώρες και να αφιερώναμε στο να ψάχναμε, πάντα θα βρίσκαμε και κάποιο άλλο αυτοκόλλητο που θα μας άρεσε εξίσου και θα μπερδευόμασταν ακόμα περισσότερο.

Αφού μετρήσαμε σωστά τις διαστάσεις της ντουλάπας, είδαμε που έχουν χωρίσματα τα φύλλα της ντουλάπας, ξαναμπήκα στο site τους και έκανα την παραγγελία μου και για τα αυτοκόλλητα πλακάκια για την κουζίνα μου αλλά και το αυτοκόλλητο ντουλάπας που άρεσε στο γιο μου. Η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε πολύ εύκολα με μια εξίσου εύκολη διαδικασία.

Μετά από δύο μέρες τα προϊόντα που παρήγγειλα ήταν στα χέρια μου. Έφτασαν σε  ιδιαίτερα  προσεγμένες συσκευασίες και μέσα είχαν λεπτομερείς οδηγίες τοποθέτησης για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύκολο φαινόταν στις γραπτές οδηγίες που σκέφτηκα να το τολμήσω και να τα τοποθετήσω μόνη μου, δεν άντεχα να χάνω χρόνο περιμένοντας τον σύζυγο μου να γυρίσει. Την τόλμη μου ενίσχυσαν και τα διαθέσιμα video για την τοποθέτηση των αυτοκόλλητων που έχει δημοσιευμένα το stickerman.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εννοείται ότι πρώτα ξεκινήσαμε από την ντουλάπα του μικρού, αφού ανυπομονούσε να δει το ολοκαίνουριο του δωμάτιο.

Τα υλικά που κατασκευάστηκε το αυτοκόλλητο ντουλάπας ήταν εξαιρετικά, αυτό φάνηκε κατευθείαν από την εύκολη τοποθέτηση και γρήγορη εφαρμογή. Σειρά είχαν τα αυτοκόλλητα πλακάκια που όταν τα τοποθετούσαμε ήταν πραγματικό παιχνίδι με το γιο μου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!