Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κωπηλασία: Εξι μετάλλια ο ΝΑΟΚ στην Κοζάνη

Δύο χρυσά, ένα αργυρό & τρία χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή της κωπηλατικής αποστολής του ΝΑΟΚ στους διασυλλογικούς αγώνες, που έγιναν το Σάββατο 15/6 στην Κοζάνη.

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, στη μαρίνα της λίμνης Πολυφύτου στη Νεράιδα Σερβίων. Σε αυτούς μετείχαν 400 αθλητές-τριες από δώδεκα ναυταθλητικούς ομίλους της χώρας, κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Διοργανώθηκαν από το Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ΕΚΟΦΝΣ και περιελάμβαναν αγωνίσματα των κατηγοριών αρχαρίων Παίδων, αρχαρίων Κορασίδων, Παίδων, Κορασίδων και Εφήβων. Ο ΝΑΟΚ Συμμετείχε με 8 πληρώματα και 15 Αθλητες, καταλαμβάνοντας δύο πρώτες θέσεις, μία δεύτερη και τρεις τρίτες.

Οι κερκυραϊκές διακρίσεις

Χρυσά μετάλλια
Διπλό σκιφ παίδων (12-14 ετών) Σώμας Σταμάτης- Σπιτιέρης Σπύρος.
Τετραπλό σκιφ παίδων (12-14 ετών) Νοταρόπουλος Κωνσταντίνος-Λ΄ςεπεσης Κωνσταντίνος-Ζερβός Θανάσης & Μπούζης Θανάσης.

Ασημένιο μετάλλιο
Σκιφ κορασίδων (12-14 ετών) Βραχλιώτη Μαριλού

Χάλκινα μετάλλια
Σκιφ εφήβων Κροκίδης Γιάννης
Διπλό σκιφ παίδων Μιχαλάς Κωνσταντίνος- Πρίφτης Γεράσιμος
Διπλό σκιφ παίδων (12-14 ετών) Κουρής Φοίβος-Πρίφτης Άγγελος

Συμμετοχές
Την Πέμπτη θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων πήραν Σουριανού Ανδριάννα-Μαριλού Βραχλιώτη.Την έκτη θέση στο διπλό σκιφ παίδων κατέλαβαν οι Δελαπόρτας Νικόλαος- Πέττας Άγγελος.Την αποστολή συνόδευσαν ο έφορος του Κωπηλατικού τμήματος Σπιτιερης Σπυρος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!