Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

‘Κόκκινα” λεωφορεία και τουριστικά τρενάκια (και) στο Αργοστόλι – Οι αντιδράσεις

Έντονες οι αντιδράσεις οδηγών ΤΑΧΙ για την δρομολόγηση διώροφου τουριστικού λεωφορείου στο Αργοστόλι. Προς έγκριση τρενάκια και άμαξες!!Τεράστια  προβλήματα αναμένεται να δημιουργήσει στο ήδη επιβαρυμένο κυκλοφοριακό της πόλης του  Αργοστολίου  η θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου  για άδεια σε  τουριστικό  Λεωφορείο  διώροφο, ανοικτού τύπου.

Αυτό το λεωφορείο θα κάνει δρομολόγιο περιήγησης στην πόλη και  πέριξ αυτής  με στάσεις σε συγκεκριμένες οδούς

Η διαδρομή του τουριστικού λεωφορείου
Οι στάσεις του τουριστικού λεωφορείου στην παραλιακή : Αφετηρία στη Σισιώτισσα , πρώτη στάση στο αξιοθέατο «I love Kefalonia» , δεύτερη στάση στο παλιό ελικοδρόμιο (Ληξουριώτικα)
Ο καθένας  μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί στην παραλιακή του Αργοστολίου.  Ιδιαίτερα το Σωματείο. των οδηγών Ταξί Αργοστολίου εκφράζει την αντίθεση  του  .

Συνομιλήσαμε  με το μέλος του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου κ. Γιώργο  Ζαπάντη ο οποίος  ήταν παρών στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου σαν εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξι Αργοστολίου. Ο κ. Ζαπάντης μας ανέλυσε τους λόγους που αντιδρούν οι Επαγγελματίες Οδηγοί Ταξί ,  μιλώντας για επιδείνωση του κυκλοφοριακού , αθέμιτο ανταγωνισμό σε ένα κλάδο  που χτυπήθηκε  πολύ στα δυο  χρόνια της πανδημίας .

Συνεχίζοντας ο κ. Ζαπάντης μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του έχουν ζητηθεί άλλες δυο άδειες για τουριστικά τρενάκια και 4 για άμαξες  . Το τοπικό συμβούλιο Αργοστολίου είναι επιφυλακτικό στο να δοθεί  άδεια στα τρενάκια  και έχει προσφύγει για γνωμοδότηση στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου.

Μέχρι να γνωμοδοτήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου εσείς φανταστείτε το καλοκαίρι στην παραλιακή του Αργοστολίου τα εκατοντάδες ΙΧ , δυο τρενάκια, ένα διώροφο λεωφορείο και τέσσερις άμαξες με άλογα!!!!  Απορίας άξιο αν αυτές οι «αναπτυξιακές πρωτοβουλίες» έχουν ληφθεί υπόψη στην Κυκλοφοριακή Μελέτη της πόλης του Αργοστολίου.

 

 

*πηγη kefaloniapress

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!