Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κόψτε τα χόρτα επιτέλους!

Δεν τιμάει την Κέρκυρα, τους κατοίκους της αλλά και τους εκπροσώπους της, αυτούς δηλαδή που την διοικούν, η εικόνα, μεταξύ άλλων, της μια κεντρικής αρτηρίας του νησιού, αυτήν την Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας και μάλιστα στο μεγάλο τμήμα των Αλυκών μπροστά από την Περιφέρεια Ιονίων Νησων, όπου τα χόρτα δεξιά, αριστερά αλλά και στο κεντρικό διαχωριστικό, είναι τέτοιου μεγέθους που αδυνατεί κανείς να δει στην αντίθετη κατεύθυνση, στο αντίθετο δηλαδή κυκλοφοριακό ρεύμα.

Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που επεσήμαναν πως, επειδή το Πάσχα στο νησί ναυάγησε και δεν “μπήκαν” την Κέρκυρα οι χιλιάδες επισκέπτες μας, αφέθηκε στην τύχη του η καθιερωμένη εργασία της κοπής των χόρτων και του κλαδέματος των δέντρων και των θάμνων.

Και εντάξει, αν υποτεθεί πως υπάρχει η εξήγηση των μη εργασιών λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας με σκοπό τη μη διασπορά του covid-19, ήδη από τη Δευτέρα υπάρχει η άρση του περιορισμού της κίνησης, συνεπώς τα συνεργεία θα μπορούσαν να είχαν πιάσει ηδη δουλειά, όπως Άλλωστε συμβαίνει σε δεκάδες έργα από πλευράς του Δήμου.

Μήπως η Περιφέρεια Ιονίων Νησων, της οποίας είναι αρμοδιότητα η συγκεκριμένη εργασία, να την εκτελέσει άμεσα;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτορεπορτάζ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!