Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Λέω ακόμα Ναι»: Ακούστε το νέο τραγούδι της δικής μας Όλγας Βενετσιάνου!

ΚΕΡΚΥΡΑ – Το νέο τραγούδι της ταλαντούχας, πολύ, Κερκυραίας Όλγας Βενετσιάνου κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε (Σ.σ. Επιβάλλεται για την ακρίβεια) να το ακούσετε, να το στηρίξετε, να το αγαπήσετε! Η Όλγα μας συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη της -σταθερά -ανοδική πορεία , με συνεργασίες που τιμά και την τιμούν και σε αυτές λέει ναι, λέει ακόμα Ναι! Όπως πάντα ευχαριστεί τους πάντες γι αυτό το δημιούργημα! Από εκείνους που την εμπιστεύτηκαν μέχρι τον άνθρωπο που έφερε τα νερά κατά τα γυρίσματα του clip. Αυτό δεν μας το λέει, αλλά γι αυτό το παιδί πρόκειται!

Το βίντεο κλιπ είναι το Κερκυραίου Νίκου ΒΛΑΧΟΥ, η μουσική του Βασίλη Αρμενη, και οι στίχοι του ΣΠΥΡΟΥ Φυλακτού! 
Την ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύθηκε ξανά το kerkyrasimera.gr για την παρουσίαση του νέου της διαμαντιού , όπως το αποκαλεί και της ευχόμαστε ολόψυχα καλοτάξιδο να είναι!!!!!

Ακουστε το!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!