Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Λίγες μείνανε: Συναυλία αποφυλακισθέντων αποφοίτων και σωφρονιστικών υπαλλήλων στο Φρούριο

Μετά την επιτυχία και την απήχηση που είχε, εντός και εκτός Ελλάδας, η περυσινή εκδήλωση του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας «Λίγες μείνανε», φέτος θα πραγματοποιηθεί και πάλι την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, στο χώρο μπροστά από τον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου.

Αυτή τη φορά μεταξύ των μουσικών θα βρίσκονται και δύο πρώην τρόφιμοι – μαθητές του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας, οι οποίοι μετά την αποφυλάκισή τους, ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Μαζί τους θα παίξουν μουσική σωφρονιστικοί υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που λειτουργεί εντός του Καταστήματος Κράτησης.

Η συναυλία, με τίτλο “Λίγες μείνανε” θα ξεκινήσει στις 21.30 ακριβώς, με ελεύθερη είσοδο.

Τη διοργάνωση της συναυλίας έχει αναλάβει ο “Πολιτιστικός Σύλλογος -Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας” και τελεί υπό την αιγίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: “Περιμένουμε τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους και αυτή τη φορά, σε μια εκδήλωση υψηλού κοινωνικού συμβολισμού.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!