Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας: Ευχές προς τους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων

Ανακοίνωση της ΛΑΣΥ Β. Κέρκυρας προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, της Γ’ τάξης των Λυκείων Αγρού, Κασσιώπης και Σκριπερού υποψήφιοι στις πανελλήνιες εξετάσεις, η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας σας εύχεται καλή δύναμη και αισιοδοξία!
Για εμάς είστε ήδη νικητές! Νικητές γιατί ξεπεράσατε πολλά εμπόδια που σας έθεσε το παθογόνο κοινωνικό και εκπαιδευτικό σύστημα και δηλώνετε παρόντες. Δεν ξεχνάμε ότι είσαστε η γενιά που μεγάλωσε μέσα στην καπιταλιστική κρίση, έζησε όλη το Λύκειο μέσα σε συνθήκες πανδημίας και δίνει εξετάσεις κάτω από τις πιο άσχημες συνθήκες όλων των τελευταίων χρόνων.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε νικητές και τις επόμενες μέρες αλλά και τα χρόνια που έρχονται συντρίβοντας όλη την ασχήμια που ασέλγησε πάνω στο άνθος σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρετε την άνοιξη στις ζωές σας αλλά και την ανθοφορία μιας νέας κοινωνικής πραγματικότητας. Αυτής που θα αγκαλιάζει τον άνθρωπο και τα όνειρά του.
Νέοι και νέες της Βόρειας Κέρκυρας, είμαστε μαζί σας σε αυτήν τη μάχη. Μια μάχη που δεν είναι ούτε η τελευταία ούτε η πιο σημαντική. Ο δρόμος της ζωής δεν εξαρτάται μόνο από την επιτυχία ή μία πιθανή αποτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας ό,τι και αν καταφέρετε σε αυτές. Καλή επιτυχία!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!