Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Λαϊκή Συνέλευση στο Κοντόκαλι με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων για τα προβλήματα του χωριού

Το Σάββατο 2/12/2023, στις 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Τριάδος Κοντοκαλίου, συναντήθηκαν  πολίτες – κάτοικοι της περιοχής όπου κατατέθηκαν προβληματισμοί για την κατάσταση που έχει επέλθει στο χωριό. 
Η λυπηρή διαπίστωση της ανυπαρξίας του Πολιτιστικού Συλλόγου, του Αθλητικού Ομίλου Κοντοκαλίου καθώς και της Φιλαρμονικής, τους οδήγησε σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των κατοίκων της περιοχής. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι αναγκαία για σχηματισμό και ενεργοποίηση των προαναφερθέντων συλλόγων προς όφελος του χωριού μας.

Σύμφωνα με την Συντονιστική Επιτροπή: 
Είναι ζωτικής σημασίας τόσο η ύπαρξη όσο και η δράση των εν λόγω σωματείων ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο της περιοχής. Κατοικούμε, ουσιαστικά, σε προάστιο της πόλης με αριθμό κατοίκων όπου ξεπερνά τις δυο χιλιάδες και οι υποδομές είναι είτε εγκαταλελειμμένες είτε ανύπαρκτες. Πλην της εγκατάλειψης των τοπικών οργάνων αυτοδιοίκησης, φέρουμε ευθύνη κι εμείς ως κάτοικοι και πολίτες της περιοχής για την απαράδεκτη εικόνα του χωριού μας.
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 13/12/2023, στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Τριάδος Κοντοκαλίου, να ενώσουμε φωνές και δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.
Η συμμετοχή σας ΤΩΡΑ είναι πιο σημαντική από ποτέ γιατί η απραγία των κατοίκων του τόπου μας θα οδηγήσει σε ακόμα χειρότερη εγκατάλειψη του χωρίου μας, καθώς αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς τότε ποιος; Ζητάμε την στήριξη όλων σας, κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος!
ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!