Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΛΑ.ΣΥ. και Καλούδης ζητούν την συζήτηση του Άλσους της Γαρίτσας σε συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας

Η Ανάπλαση του Άλσους της Γαρίτσας έχει γίνει talk of the town σηκώνοντας μια σειρά αντιδράσεων ως προς την κατασκευή χώρου skateboard με συλλόγους και κατοικους της περιοχής να αντιδρούν. Το θέμα ζητούν να έρθει προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων οι παρατάξεις με επικεφαλής τους  Γιάννη Μπορμπότη και Γιώργο Καλούδη “ΛΑΣΥ” και “Πρώτα η Κέρκυρα” αντίστοιχα.

 

Η πρόταση της ΛΑ.ΣΥ.         

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε δέκτες έντονης ανησυχίας από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Γαρίτσας σχετικά με κάποιες πλευρές της μελέτης της ανάπλασης του Άλσους της περιοχής. Υπάρχουν ορισμένες παρεμβάσεις που προβληματίζουν ενώ κάποιες από αυτές είχαν τεθεί και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ως επιφυλάξεις, στη σχετική συνεδρίαση στις 13/11/2019. Γνωρίζουμε επίσης ότι πραγματοποιούνται συνελεύσεις των συλλόγων, έγιναν ή προγραμματίζονται συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, γίνεται συλλογή υπογραφών κλπ. Θεωρούμε ότι ένα ζήτημα που απασχολεί τόσο έντονα και αφορά ένα σημαντικό έργο θα πρέπει να απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να ενημερώσει αναλυτικά και επίσης θα καλεστούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για να τοποθετηθούν. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε το θέμα αυτό να ενταχθεί στην ΗΔ της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μπορμπότης Γιάννης

Πιέρρης Γιάννης

Χαραλάμπους Μυρσίνη

 

Η πρόταση της παράταξης  “Πρώτα η Κέρκυρα”

Το Άλσος της Γαρίτσας  – Θέμα προτεινόμενο και από τη Παράταξή μας στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων.

ΠΡΟΣ

  1)Τη Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Μερόπη Υδραίου,

   2)Πρόεδρο του  Δημοτικού   Συμβουλίου κ.  Δημ.  Μεταλληνό

Κέρκυρα 8 Φλεβάρη 2022

 

   Κυρία Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε,

Το θέμα του Άλσους της Γαρίτσας και τις ενστάσεις των κατοίκων της το προτείνουμε και ζητάμε να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης   «Πρώτα η Κέρκυρα»

Γιώργος  Ν.  Καλούδης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!