Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΛΑ.ΣΥ. κεντρικού Δήμου: Με 209 υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές

«Με υποψηφίους, ανθρώπους γνωστούς για την κοινωνική τους δράση και τη συμβολή τους στους αγώνες του λαού συγκροτήθηκε και κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων» αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη.

Και συνεχίζει:  Με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μπορμπότη και τη συμμετοχή 71 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και 138 υποψηφίων τοπικών συμβούλων καταρτίστηκε ένα ψηφοδέλτιο, γνήσια έκφραση της λαϊκής συμμαχίας, που είναι η κατάλληλη αφετηρία για να εκλέξουμε περισσότερους συμβούλους που θα αποτελέσουν στήριγμα και θα είναι σύμμαχοι στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματά του και τις ανάγκες του.

 Με αγωνιστική αισιοδοξία, με διάθεση για ακόμα μεγαλύτερες μάχες, για να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των λίγων σε βάρος των ζωών των πολλών.

 Η «Λαϊκή Συσπείρωση» αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο δέος απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή της ΝΔ αλλά και στις δημοτικές παρατάξεις που είναι απόλυτα ταγμένες στην κυρίαρχη πολιτική των κυβερνήσεων και των συμφερόντων του κεφαλαίου.

 Με την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αλλά και σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, μπορεί να αποτυπωθεί η δύναμη του λαού και των αγώνων του ώστε αυτοί να αποκτήσουν νέα δυναμική και να φωτιστεί η αγωνιστική διεκδίκηση ως η μοναδική προοπτική που μπορεί να βγάλει τον λαό μας στο ξέφωτο και να τον κάνει πρωταγωνιστή». 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!