Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Λειτουργεί μετά απο χρόνια ο βιολογικός λυμάτων των Κυνοπιαστών

Με εντυπωσιακά αποτελέσματα λειτουργεί ξανά, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης, η Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων των Κυνοπιαστών, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.
Oπως αναφέρει ο ιστότοπος koinonkynopiaston.blogspot.com: Η  ριζική αλλαγή στην εικόνα και στα αποτελέσματα της λειτουργίας της μονάδας, που μοιάζει με θαύμα, δεν προέκυψε μετά από κάποια μεγάλη επένδυση της ΔΕΥΑΚ. Χρειάστηκε ένα γερό ταρακούνημα από κοινή αναφορά όλων των φορέων των Κυνοπιαστών για να πάρει στα σοβαρά την υπόθεση η νέα διοίκηση της Επιχείρησης΄Υδρευσης Αποχέτευσης και η Τεχνική της Υπηρεσία, για να γίνουν τα στοιχειώδη και τα αυτονόητα. Να αποκατασταθούν και συντηρηθούν οι ξεχαρβαλωμένες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, να οριστεί προσωπικό που θα φροντίζει σε καθημερινή βάση την εγκατάσταση και να ανταποκριθεί στις διαπιστωμένες και επιβεβλημένες από καιρό ρυθμίσεις.

Βασικός συντελεστής της όλης προσπάθειας αφότου έλαβε την εντολή της ΔΕΥΑΚ, είναι ο Προέδρος των Κυνοπιαστών Δημήτρης Σουρβίνος που με προσωπική του εργασία και φροντίδα άλλαξε ριζικά την εικόνα και την λειτουργία της μονάδας, συμβάλλοντας, πέραν του αισθητικού αποτελέσματος, τα μέγιστα στην επιτυχία απόδοσης ενός πολύ υψηλού επιπέδου επεξεργασίας των λυμάτων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!