Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΧωρίς κατηγορία

Λευκάδα – Βυθίστηκε σκάφος μεταξύ Καλάμου και Μεγανησίου – Σώοι οι επιβαίνοντες

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, από τον κυβερνήτη του Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους ”ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ” Ν.Λ. 3108, για ύπαρξη καπνού σε σκάφος εντός της θάλασσας, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ”ΚΑΛΑΜΟΥ” και ”ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ” ν. Λευκάδας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας και το Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος ”PEOCOK” σημαίας Γαλλίας, το οποίο περισυνέλεξε τους τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες του εν λόγω σκάφους σημαίας Ιταλίας (α.λ.σ.), καλά στην υγεία τους. Οι ανωτέρω επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο ”ΚΑΤΩΜΕΡΙ” Μεγανησίου ν. Λευκάδας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!