Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Λόγω covid-19 καμία εκδήλωση από το δήμο Νότιας Κέρκυρας – Σύσταση για τήρηση μέτρων

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους φέτος το καλοκαίρι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας δεν διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, εξέδωσε ο δήμαρχος Κώστας Λέσσης. Παράλληλα, συστήνει σε κάθε ιδιωτικό φορέα που προβαίνει σε διοργάνωση εκδηλώσεων μικρής κλίμακας, να τηρήσουν κάθε προβλεπόμενο μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

Η ανακοίνωση

Οι νομικοί περιορισμοί που ισχύουν σχετικά με την διοργάνωση δημόσιων υπαίθριων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2020 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19 δεν επέτρεψαν την διοργάνωση εκ μέρους του Δήμου Νότιας Κέρκυρας πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει καθώς και την στήριξη εκδηλώσεων τοπικών πολιτιστικών φορέων με οικονομικά ή άλλα μέσα.  

Τούτο το γεγονός μας λυπεί ως Δημοτική Αρχή ωστόσο η προστασία της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα σε μια φάση δεύτερης έξαρσης του κορωνοϊού όπως αυτή που σήμερα αντιμετωπίζουμε, αποτελεί ηθικό καθήκον και νόμιμη υποχρέωση έναντι των πολιτών και των επισκεπτών του νησιού

Δημόσια απευθύνουμε σύσταση προς κάθε ιδιωτικό φορέα που διοργανώνει εκδηλώσεις μικρής κλίμακας αυτή τη περίοδο να λάβει κάθε δόκιμο μέτρο προστασίας της δυνητικής διασποράς του ιού όπως αυτά ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.  

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!