Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΜέΡΑ 25 Κέρκυρας: “Το Γενικό Νοσοκομείο είναι προ πολλού στην εντατική”

“Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας βρίσκεται προ πολλού στην εντατική, η οποία λειτουργεί χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό”, αναφέρει  σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 Κέρκυρας.

Και συνεχίζει:

Σιγά-σιγά σταματάει να λειτουργεί η καρδιά του και συμβαίνει αυτό, αλίμονο, τώρα που έφυγε ακόμα ένας … καρδιολόγος!!!

Στο ΜέΡΑ25, έχοντας ήδη κινητοποιηθεί με τον πιο υπεύθυνο τρόπο προ διμήνου, με αναφορά μας προς τον εισαγγελέα ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας και εφημέρευσης του ιατρικού προσωπικού στην καρδιολογική κλινική, προσπαθήσαμε εδώ και μέρες να αποφύγουμε τον πανικό, ενόψει της συνεχιζόμενης και προϊούσας κατάρρευσης του νοσοκομείου μας. Όμως, η παρέμβαση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Γκίκα δεν μας βοηθά.

Οι κατηγορίες του κ. Γκίκα προς τους παραιτούμενους γιατρούς (!!!), σε συνδυασμό με τα πεπραγμένα του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, προδίδουν ότι το κυβερνητικό κλιμάκιο είναι προσβεβλημένο από σύνδρομο εγκλεισμού στο Westminster (Westminster bubble). Κλειστός θύλακας αποφάσεων αποκομμένος από την πραγματικότητα. Κάτι το ιδιαίτερα δυσοίωνο για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Σοβούσης της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης στο νησί μας, παραμένουμε διαθέσιμες και διαθέσιμοι προς συζήτηση γόνιμων προτάσεων για το μέλλον, πάνω στο αδιαίρετο τρίπτυχο υγιείς πολίτες- υγιείς εργαζόμενοι υγείας –υγιής κοινωνία.

Οργανώσεις Κέρκυρας ΜέΡΑ25

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!