Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μήνυμα Δημάρχου Ν. Κέρκυρας Κ. Λέσση για το νέο Ετος

Με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Έτους 2021 επιθυμώ να ευχηθώ μέσα από την καρδία μου σε όλους τους Κερκυραίους Υγεία, Χαρά και Δημιουργικότητα. Η ελπίδα όλων μας είναι οι πρωτόγνωρες μέρες μου ζήσαμε να παρέλθουν σύντομα και οριστικά. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε αυτούς που δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται. Προσπαθούμε όπως και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε εκεί που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη.

Κάθε νέο ξεκίνημα όμως οφείλει να διαπνέεται από αισιοδοξία. Κάθε Νέο Έτος είναι και μια καινούργια αρχή, μια ευκαιρία να προσπαθήσουμε περισσότερο, να βάλουμε τα δυνατά μας, να βρούμε πάτημα μέσα στις νέες αυτές και αντίξοες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι όπως πριν διακόσια χρόνια βρήκαμε το θάρρος και την δύναμη να διεκδικήσουμε τα δίκαια και την ελευθερία μας, σήμερα θα βρούμε το θάρρος να μην παραιτηθούμε από αυτά τα ίδια αγαθά, και με την συνεπή προσπάθειά μας να ανακτήσουμε όλα όσα χάθηκαν τα τελευταία χρόνια δοκιμασίας του τόπου μας.

 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας

Κώστας Λέσσης   

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!