Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα Στ. Γκίκα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: «Η προσφορά τους είναι διαχρονική και κρίσιμη!»

Με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας για την διαχρονική προσφορά τους προς το Έθνος και την Κοινωνία.

Τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων χαρακτηρίζονται από ζήλο, σθένος, τόλμη και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Καθημερινά υπερασπίζονται με αυτοθυσία τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και την εδαφική μας ακεραιότητα. Πέρσι στον Έβρο, με την εργαλειοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία, αλλά και στο Αιγαίο με τις τουρκικές προκλήσεις, απέδειξαν τις ικανότητές τους και την αποτελεσματικότητά τους. Η επιχειρησιακή τους ικανότητα αναγνωρίζεται διεθνώς.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις επίσης στέκονται δίπλα στην Ελληνική Κοινωνία. Η προσφορά τους είναι διαχρονική, ουσιαστική και κρίσιμη! Στις φυσικές καταστροφές, όπως και σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές κρίσεις – π.χ. στην Πανδημία – οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων συνδράμουν, προσφέροντας ακούραστα στην Πολιτεία και στο κοινωνικό σύνολο τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους.

Όμως και η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό των στελεχών μας. Με ένα τεράστιο πρόγραμμα αναβάθμισης των εξοπλισμών, των μέσων και των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων, αυξάνεται η αποτρεπτική τους ικανότητα και η ισχύ τους στο πεδίο. Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι απειλές πολλές, και όσο πιο ισχυροί καθιστάμεθα, τόσο καλύτερα διασφαλίζουμε την ειρήνη…

Η προσφορά των Ενόπλων μας Δυνάμεων, μας συγκινεί και μας γεμίζει με υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Ευχαριστούμε τα στελέχη μας από τα βάθη της καρδιάς μας.

Χρόνια Πολλά!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!