Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Μίλτος Τεντόγλου: «Σκασμένος» με το οριακά άκυρο άλμα, αντέδρασε με πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό του μήκους

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε με οριακά άκυρη -αλλά μεγάλη- προσπάθεια τον τελικό του στο άλμα εις μήκος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, “τρελάθηκε” και στη συνέχεια έκανε πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός πως βγήκε άκυρη η πρώτη του προσπάθεια στον τελικό του μήκους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου για… χιλιοστά κι ενώ δεν φαινόταν να πατάει την πλαστελίνη στην άκρη της βαλβίδας.

Στη δεύτερη του προσπάθεια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης “πέταξε”. Ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος Ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!