Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μαχειμάρης : Δεν υπήρξε πρόθεση να θιγεί  το ήθος του προσωπικού των Τ.Υ.

Από το Γραφείο του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας  εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα μετά την πρόσφατη  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας αλλά και τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης με τους συνεργάτες μηχανικούς της Δ/νσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου,διαβεβαιώνεται προς πάσα κατεύθυνση ότι ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να θιγεί το ήθος, η ακεραιότητα, η προσφορά, ο επαγγελματισμός και η επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

«Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας θεμελιώνεται και συνεχίζει να επιλύει τα μεγάλα προβλήματα του τόπου με τη  συνεργασία της  Δημοτικής Αρχής και του  προσωπικού των υπηρεσιών του», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!