Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Μεγάλες επιδόσεις Π. Δόση & Σπ .Καρύδη στα “Βεργώτεια”


Με τον καλύτερο τρόπο έκαναν ποδαρικό στους αγώνες στίβου της θερινής περιόδου η Παναγιώτα Δόση και η Σπυριδούλα Καρύδη.

Συγκεκριμένα στα “Βεργώτεια 2019”, που διοργανώθηκαν το Σάββατο 11/5 στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου η Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρα) με άλμα 1.83μ ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στο ύψος και κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα.

Μάλιστα λίγο έλειψε να υπερπηδήσει το 1.86μ και να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού στίβου Νεανίδων (Κ20), που με 1.85μ κατέχει από το 1985 η Νίκη Μπακογιάννη.

Στους ίδιους αγώνες η Σπυριδούλα Καρύδη(Κερκυραϊκός ΓΣ) πέτυχε άλμα 6.23μ και ήρθε τρίτη στο μήκος, πίσω από την πρωταθλήτρια Ελλάδας Βούλα Παπαχρήστου, που με άλμα 6.58μ ήρθε πρώτη και την πρωταθλήτρια Ουκρανίας Άννα Κρασούτσκα, που με επίδοση 6.24μ μόλις ένα εκατοστό παραπάνω από την Σπυριδούλα ήρθε δεύτερη. Στα Βεργώτεια πήρε επίσης μέρος ο νεαρός αθλητής ύψους του ΑΟ Κέρκυρα Γιώργος Δόσης, ο οποίος με άλμα 1.76μ κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η Σπυριδούλα Καρύδη (δεξιά) στο βάθρο μαζί με Βούλα Παπαχρήστου (πρώτη) & Άννα Κρασούτσκα (δεύτερη)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μίτινγκ του Αργοστολίου πήρε μέρος ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος με άλμα στα 8.10μ πήρε την πρώτη θέση, καθώς επίσης και ο τριπλουνίστας πρωταθλητής Ελλάδας Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος ωστόσο πήρε μέρος στο μήκος, αφού το τριπλούν δεν συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα των Βεργώτειων. Μαζί με τους αθλητές τους αγώνες, που διοργάνωσε η ΓΕ Κεφαλληνίας, ευχαριστήθηκαν και οι θεατές που είχαν κατακλύσει το Δημοτικό στάδιο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας ανάμεσα στους ο οποίους ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Κεφαλονιάς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!