Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Μεγάλη ανάγκη για αίμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τεράστια είναι η ανάγκη για αίμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι εκκλήσεις από το Τμήμα Αιμοδοσίας είναι συνεχείς ενώ στελέχη τους προχωρούν ακόμη και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με εθελοντές αιμοδότες προσπαθώντας να εξασφαλίσουν φιάλες αίματος.

Το μεγαλύτερο έλλειμμα καταγράφεται στις ομάδες μηδέν θετικό και αρνητικό.

Τα περιστατικά που πρέπει να καλύψει με αίμα το Νοσοκομείο είναι πολλά, οι ανάγκες ιδιαίτερα αυξημένες και η προσφορά μειωμένη κυρίως λόγω της πανδημίας.

Σημαντικός αριθμός κατοίκων νοσεί ή νόσησε πρόσφατα με αποτέλεσμα η προσφορά να είναι μειωμένη.

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου απευθύνει έκκληση προς όσους μπορούν να προσφέρουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους προκειμένου να βοηθήσουν στις δύσκολες μέρες που διανύει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!