Quantcast
ΣΚΑΚΙ

Μεγάλη συμμετοχή των μικρών σκακιστών στο τουρνουά για τη ΣΤΗΡΙΞΗ

O Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των Εξαρτήσεων & του AIDS, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Κέρκυρας – ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» και ο Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου (Σκακιστικός Σύλλογος) Κέρκυρας διοργάνωσαν την περασμένη Παρασκευή (26/7)  την τελευταία εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών 2019.

Ήταν το σκακιστικό τουρνουά για παιδιά δημοτικού σχολείου, που διεξήχθη στο Λιστόν (πλατεία Κοφινέτας).

Στο τουρνουά πήραν μέρος 57 παιδιά, χωρισμένα σε δύο ομίλους. Στον Α΄όμιλο, που συμμετείχαν 27 μικροί σκακιστές νικητής αναδείχτηκε ο Λεωνίδας Σπιτιέρης, με δεύτερη την Κέλλυ Σκλαβούνου, όπου πρώτευσε μεταξύ των κοριτσιών  και τρίτο τον Ιωσήφ Μοσχάτ. Στον Β΄όμιλο αγωνίστηκαν 30 παιδιά και νικητής αναδείχτηκε ο Νικόλαος Σοφίδης με δεύτερο τον Βασίλη Δούκα και τρίτο τον Θανάση Βλάχο, ενώ στα κορίτσια πρώτευσε η Μελίνα Μαντζουρογιάννη. Στην εκδήλωση εκτός από τη διοίκηση του συλλόγου ΣΤΗΡΙΞΗ παραβρέθηκε και ο παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι GM Σπύρος Σκέμπρης. Την επιμέλεια του τουρνουά είχε η Σπυριδούλα Γατσούλη.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Παικτώ Ζατρικίου Κέρκυρας για τη συνεργασία, που επαναλαμβάνεται με επιτυχία για πολλά χρόνια. Ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Μάνο Ναθαναήλ & Φώντα Μακρή για την οργάνωση του τουρνουά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!