Quantcast
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μεγάλο πλήγμα για Κέρκυρα , Ζάκυνθο, Άκτιο – Mετά τις 20 Αυγούστου πτήσεις από τη Νορβηγία

Μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Νορβηγίας στην οποία συνίσταται η μη πραγματοποίηση ταξιδιών στο εξωτερικό μέχρι και τις 20 Αυγούστου οι  τρεις μεγαλύτεροι tour operator της χώρας Apollo , Ving και Tui ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν όλες τις πτήσεις και τα προσφερόμενα πακέτα διακοπών μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Από την παραπάνω εξέλιξη επηρεάζονται σημαντικά η Κέρκυρα , η Ζάκυνθος , η Λευκάδα και η Πρέβεζα καθώς οι δύο τελευταίες περιοχές εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο του Ακτίου προς τις οποίες ήταν προγραμματισμένες αρκετές πτήσεις από το Όσλο αλλά και από άλλες νορβηγικές πόλεις. Είναι πλέον προφανές ότι για το 2020 οι όποιες αφίξεις από τη Νορβηγία προς τα νησιά του Ιονίου θα είναι ελάχιστες καθώς τα προγράμματα των εταιρειών ολοκληρώνονται στα τέλη Σεπτεμβρίου  με αρχές Οκτωβρίου και επομένως ο αριθμός των πτήσεων που απομένει είναι πολύ μικρός. Πρόκειται για μια πολύ αρνητική είδηση και θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει και η εταιρεία Norwegian η οποία για την ώρα διατηρεί το πρόγραμμα προς Κεφαλονιά , Κέρκυρα και Άκτιο ωστόσο αφορά στο δίμηνο Ιούλιο-Αύγουστο και αν υπάρχει ανάλογη εξέλιξη τότε θα έχουμε ολική ακύρωση για το 2020.

Πηγή: kefaloniapress

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!