Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τη Ρεάλ, σειρά έχει η Γιουβέντους για την Μπάρτσα

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ, ημιτελικά Γιούρο Γυναικών, διεθνή φιλικά… Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, θα ασχοληθούμε με το ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ και το Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα live νομιμα καζινο στο ιντερνετ

  1. ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ (18:30)

Στο προ μίας εβδομάδας ματς στη Δανία, η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Δύο φορές την έσωσαν τα δοκάρι, προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς, όμως δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση. Ντεμπούτο σε αποστολή στην κυπριακή ομάδα ο Μπρούνο Γκάμα, ενώ οι Δανοί υπολογίζουν ξανά στον σημαντικό μέσο Σίστο. Η Μίντιλαντ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Κύπρο. Επιθετικά μπορεί να βρει το γκολ για… πλάκα, όμως αμυντικά κάνει… νερά.  Διπλασιάζει το G/G.

  1. Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους (27/7, 03:30)

 

Κλείνουμε με το σπουδαίο φιλικό που διεξάγεται στο Ντάλας. Η ανανεωμένη και ιδιαιτέρως ενισχυμένη Μπαρτσελόνα κέρδισε 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο προηγούμενο φιλικό με πολύ ωραίο γκολ του Ραφίνια. Βγάζει «γούστα» η ομάδα του Τσάβι, ο οποίος έχει αρκετές και ποιοτικές λύσεις πλέον στα χέρια του. Ενισχυμένη είναι και η Γιουβέντους, η οποία στοχεύει στην επιστροφή της κορυφής στην Ιταλία. Πάντως, οι ιταλικές ομάδες δεν συνηθίζουν να τα δίνουν… όλα στα φιλικά, γι’ αυτό θα πάμε με το 1.90 της νίκης των «μπλαουγκράνα».

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!