Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Μετά το Ηρώδειο, στην Κηφισιά ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Αγαθή Κοσκινά

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του δημοφιλούς σχήματος Γιώργος Χατζηνάσιος. Με τους ερμηνευτές του Σπύρο Κλείσσα  και Αγάθη Κοσκινά  και μάλιστα αυτή τη φορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν και τραγούδια σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη, αφού το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ορίσει το 2022 ως έτος Καμπανέλλη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου ανθρώπου του πολιτισμού.
Στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Κηφισιάς σε εκδήλωση που γίνεται με τη συνδιοργάνωση και της περιφέρειας Αττικής, ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα παρουσιάσει κινηματογραφικά του έργα σε εκτέλεση με δύο πιάνα έχοντας συνοδοιπόρο του τη κόρη του Μαργαρίτα η οποία ζει και κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Στη συνέχεια τα τραγούδια που τον έχουν κάνει να χαρακτηρίζεται εκ των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών θα αποδοθούν από τους Σπύρο Κλείσσα και Αγάθη Κοσκινά μαζί με τραγούδια του Ιάκωβου Καμπανέλλη!
Έτσι η εβδομάδα που ξεκίνησε με τη μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο ολοκληρώνεται στη Κηφισιά η οποία  σαν περιοχή έχει φιλοξενήσει την Αγάθη Κοσκινά είτε σαν ερμηνεύτρια είτε σαν μαέστρο πολλές φορές.
Η επιμέλεια του μουσικού προγράμματος έγινε από τον ίδιο τον συνθέτη, ο οποίος διανύει μια δεύτερη δημιουργική νιότη τόσο από πλευράς εμφανίσεων όσο και από πλευράς εμπνεύσεων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!