Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Μεταγραφή μαθητών/τριών στην Α’ τάξη του 4ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου – «Αθηναγόρειο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές της Α’ τάξης, που αποφοίτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά, από το 14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας, που αποτελεί συνδεδεμένη σχολική μονάδα, έχουν τη δυνατότητα, κατά προτεραιότητα, να εγγραφούν και να φοιτήσουν στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας «Αθηναγόρειο».

Οι γονείς και/ή κηδεμόνες εισακτέου/ας μαθητή/τριας στο 4ο Πειραματικό Δημ. Σχολείου Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο», εφόσον επιθυμούν να γίνει μετεγγραφή του μαθητή/τριας από το σχολείο, στο οποίο είναι εγγεγραμμένος/η, θα μεριμνήσουν για τη μετεγγραφή του/της από το σχολείο εγγραφής του/της, την πρώτη εβδομάδα έναρξης του σχολικού έτους.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να διεκπεραιωθεί μέχρι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, ώστε να γίνουν έγκαιρα οι πιθανές συμπληρώσεις του μαθητικού δυναμικού του σχολείου. Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα, αίτηση μεταγραφής από τη σχολική μονάδα που κατέθεσαν αίτηση εγγραφής το Μάρτιο θα πρέπει να υποβάλλουν και οι γονείς / κηδεμόνες των μαθητών/τριών που κληρώθηκαν στη διαδικασία που έγινε τον Ιούνιο.

Οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που είναι στον πίνακα επιλαχόντων θα ενημερωθούν την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, για τη δυνατότητά τους να εγγραφούν στην Α’ τάξη του σχολείου μας, κατά τη σειρά που έχουν ανάλογα με το φύλο τους. Ο συνολικός αριθμός μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη είναι 36.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!