Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Μεταμεσονύχτιες κλοπές στο Χατζηκώστα.. Άμεση σύλληψη του δράστη

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα άγνωστοι εισήλθαν σε Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα από τους χώρους αλλά και από ασθενείς θαλάμου.

Οι άγνωστοι έγιναν γρήγορα αντιληπτοί και έτσι ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με τη συνδρομή και άλλων ομάδων έσπευσαν στην περιοχή και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι είχαν αποχωρήσει ήδη από τους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μετά από λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν έναν Έλληνα, ο οποίος είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, μία συσκευή μέτρησης διαβήτη και διάφορα  άλλα αντικείμενα.

Όλα τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

*epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!