Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η παρουσία της “Μάντζαρος” σε εκδηλώσεις στη Ναύπακτο

Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μαντζαρος», αποδεχόμενη επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ναυπακτίας, παρευρεθη στην Ναυπακτο συμμετέχοντας στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της νικηφόρας, για τον ηνωμενο Χριστιανικό στόλο κατά των Οθωμανών, ναυμαχία της Ναυπακτου του 1571.
Στο πλαίσια αυτό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, και ολοκληρώθηκε προ ολίγου, η συναυλία της Φιλαρμονικης, υπό την διεύθυνση του αναπληρωτή Αρχιμουσικού της κ. Σπύρου Ρούβα.
Το ρεπερτόριο της συναυλίας ήταν σχετικό θεματικά με το ιστορικό γεγονος της Ναυμαχίας και τόσο τα μουσικά τεμάχια, όσο και η απόδοση της μπάντας ικανοποίησαν απόλυτα το κοινό και τις τοπικές Αρχες, πράγμα το οποίο εξεφρασθη με τον πιο έκδηλο τρόπο, ενώ δεν έλειψαν οι προτάσεις για μια νέα συνεργασία και παρουσία της Φιλαρμονικης στην Ναυπακτο στο άμεσο μέλλον.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!