Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με επιτυχία η συναυλία για την ενίσχυση της Μαίρης Κασταμονίτη

Την Κυριακή 13/09/2020 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική συναυλία για την οικονομική ενίσχυση της Μαίρης Κασταμονίτη στην οποία συμμετείχαν οι μπάντες Sedate Illusion, Ricci Project και Black Strat Band .

Oπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσαν οι διοργανωτές : Η προσέλευση του κόσμου άγγιξε τα 300 άτομα, το μέγιστο δηλαδή επιτρεπόμενο αριθμό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι τήρησαν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και υπήρξε άριστη συνεργασία με το προσωπικό ασφαλείας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας. Αλλά, πάνω απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που με την παρουσία του και την συνεισφορά του άπλωσε το χέρι του και βοήθησε μια νέα συνάνθρωπό μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συλλέξαμε το ποσό των 2.966€ από τα κυτία ελεύθερης συνεισφοράς, χρήματα τα οποία παραδόθηκαν σε συγγενή της Μαίρης. Σε πείσμα των καιρών, τη Κυριακή οι απλοί άνθρωποι της Κέρκυρας υψώσαμε ένα τείχος αλληλεγγύης και δώσαμε ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς. Μαίρη είμαστε μαζί σου!
Ευχαριστούμε πολύ τους:
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ερυθρός Σταυρός Κέρκυρας
Φάρος Ζωής
Soundcheck
Λυχνία (Tube Studio)
Corfu Beer
Lazaris Distillery & Artisan Sweets
Print Stop Corfu
George Koulouris(artwork)
Any Time Ice

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!