Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η 8η Χορωδιακή Συνάντηση Βραγκανιωτίκων

Ικανοποιημένοι δηλώνουν τα στελέχη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραγκανιωτίκων για την επιτυχία της «8ης Χορωδιακής Συνάντησης Βραγκανιωτίκων» την Πέμπτη 25 Ιούλη.

Και όσον αφορά την οργάνωση , αλλά και όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου. Συμμετείχαν 4 χορωδίες με 160 χορωδούς. Στην έναρξη της βραδιάς η Χορωδία της Καλλιτεχνικής Ένωσης Περιβολίου με την συνοδεία της γνωστής «Μαντολινάτας» υπό την διεύθυνση της κας Πουλημένου Άρτεμις σε ένα όμορφο επτανησιακό ρεπερτόριο. Ακολούθησε η χορωδία Πετριτή ερμηνεύοντας Θεοδωράκη, Χατζιδάκι , Γκάτσιο αλλά και Ζαμπέτα ! Στην διεύθυνση η κα Πολίτη Ειρήνη.

Η χορωδία μικτών φωνών που πολ. Συλλόγου Αγ Ματθαίου έδωσε το παρόν με 5 ρεμπέτικες καντάδες, φέρνοντας στην εκδήλωση ονόματα όπως Βαμβακάρης και Τσιτσάνης. Μαέστρος ο συνθέτης και τραγουδοποιός κος Παπαδόπουλος Περικλής, στο βιολί η Ελσύνη Παπαδοπούλου και στο πιάνο η Ειρήνη Πολίτη. Τέλος η χορωδία των Βραγκανιωτίκων έκλεισε με ωραίες μελωδίες των Χατζιδάκι, Μούτση, Μουζάκη.

Τιμήθηκαν με απονομές αναμνηστικών όλες οι χορωδίες και οι συντελεστές τους, καθώς και οι πρόεδροι των συλλόγων Κουλούρης Κώστας, Λέσσης Βασίλης, Γεωργία Αναγνωστοπούλου- Αβραμιώτη και ο Βάρθης Λεωνίδας. Τις απονομές καλέστηκαν να πραγματοποιήσουν οι: Πελάης Σταμάτης , εκπρόσωπος του ΔΟΠΑΠ και πρ Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Οι διοργανωτές ανέφεραν με ιδιαίτερο σεβασμό όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και τους ευχαρίστησαν και δημόσια, τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κέρκυρας, τον τεχνικό ήχου κο Κορακιανίτη, τις οικογένειες Μοιρισκλάβου Ιωάννη , Σταματέλλου Σπύρου, Κουρή Ανδρέα, και Μαυρομμάτη Βίκτωρα. Επίσης τις επιχειρήσεις «Ακτή Μεσογγής», Απόλλων Παλλάς, Αίολος hotel και ζαχαροπλαστεία Δέσποινα.

“Λαχειοφόρα Βραγκανιωτίκων”
κέρδισαν οι αριθμοί: 1ος 275, 2ος 1707, 3ος 3110, 4ος 1573, 5ος 2447, 6ος 2102, 7ος 2362 , 8ος 3019 και 9ος 280. επικοινωνία τηλ 695 662 8186

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!