Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με κερκυραϊκό “άρωμα” η παράσταση «Απόρροια χρωμάτων»

ΑΘΗΝΑ. Κερκυραϊκό “χρώμα” (Α. Χονδρογιάννης, Μ. Βραχλιώτη) θα έχει η μουσικοθεατρική παράσταση «Απόρροια χρωμάτων» της Δέσποινας Τσοκούνογλου που θα δοθεί στο Διεθνές ωδείο Αθήνας- Ποσειδώνος 37 Ηλιούπολη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 με ελεύθερη είσοδο.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη σε τραγούδια των: Johannes Brahms, Claude Debussy, Gabriel Fauré, Gustav Mahler, Francis Poulenc, Heitor Villa-Lobos, Kurt Weill.

Ερμηνεύουν:
ο Άγγελος Χονδρογιάννης (Ο Ζωγράφος)
και η σοπράνο Δέσποινα Τσοκούνογλου (Η Μοναξιά του)

Φωτισμοί – Σκηνοθεσία:
Άγγελος Χονδρογιάννης

Πρωτότυπη μουσική:
Διαμαντίνα Μαντώ Βραχλιώτη
Πιάνο: Κατερίνα Λιάτα
Βίντεο : Ελένη Βονόρτα
Φωτογραφία /Αφίσα :Παύλος Τσοκούνογλου

Ένα μουσικοθεατρικό μονόπρακτο με ένα υπαρκτό πρόσωπο, τον Ζωγράφο που μόνο μιλά, και ένα φανταστικό, τη Μοναξιά του που μόνο τραγουδά, σε έναν αγωνιώδη διάλογο, διανθισμένο από κωμικά στοιχεία. Μέσα από τις νότες και τις λέξεις, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να εξορκίσει τα φαντάσματα του οδυνηρού παρελθόντος του, να διαχειριστεί συναισθηματικά τον χαμό της αγαπημένης του και να κάνει τη δική του κατάθεση ψυχής μιλώντας στη Μοναξιά του για τον έρωτα, την προδοσία, την απώλεια, το χάσμα ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ιδανικό κόσμο της λογοτεχνίας και της συγγραφής, τη μοναχικότητα, τον θάνατο και τη ζωή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!