Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Με τον Κ. Ζορμπά συναντήθηκε ο νέος Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Κωνσταντίνο Ζορμπά επισκέφθηκε ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Κομζιάς Χρήστος και οι συνεργάτες του σε  εθιμοτυπική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας ενόψει της ανάληψης καθηκόντων ως νέος Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας.

Συζητήθηκε ο θεσμός της Εθνοφυλακής και η σημαντικότητα της διατήρησης του θεσμού στην Κέρκυρα όπως και σε άλλες παραμεθόριες και ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κωνσταντίνος Ζορμπάς επιβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται στο πλευρό της Εθνοφυλακής και θα σταθεί αρωγός στο έργο τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!