Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Με τον πολιτ. Σύλλογο Τεμπλονίου η παράταξη ««ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ»


Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ» αποτελούμενη από τους Γιάννη Βραδή – Βιοτεχνολόγο, Ελευθερία Λιντοβόη – Γενική Ιατρό και Αγγελική – Χριστίνα Καρδακάρη – επαγγελματία φωτογράφο, συναντήθηκε στα γραφεία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου με την Πρόεδρο του Συλλόγου Μάγδα Παπανικολοπούλου, και τους Κώστα Σαγιά και Λαμπρινή Κολάγγη, προκειμένου να παραδώσει την Απάντηση του Συνδυασμού στα Ερωτήματα του Συλλόγου προς κάθε υποψήφιο συνδυασμό.

Όπως χαρακτηριστικά, αναφέρει η παράταξη:
• Είμαστε ο πρώτος συνδυασμός που υπέγραψε το αίτημα του συλλόγου για προσωρινή μεταφορά υπολειμματικών συμμείκτων και συμμείκτων απορριμμάτων σε νόμιμο αποδέκτη.
• Απαντήσαμε εγγράφως και αναλυτικά στα ερωτήματα που είχαν θέσει σε όλους τους συνδυασμούς σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων.
• Είμαστε ο συνδυασμός που πρωτοπόρησε με βασική θέση στο πρόγραμμά του, την προσωρινή μεταφορά για να σωθεί η δημόσια υγεία και ο τουρισμός, μετά από συνάντηση του Γιώργου Καλούδη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και τον Δήμαρχο Κοζάνης.
ΚΑΛΟΥΜΕ
τους υπόλοιπους συνδυασμούς να τοποθετηθούν πριν τις εκλογές για το θέμα της προσωρινής μεταφοράς:
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ;»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!