Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Με τον Πρόεδρο της Χορωδίας Κέρκυρας η Μ. Υδραίου

Με τον Πρόεδρο της Χορωδίας Κέρκυρας,  Τάκη  Μεταλληνό,  συναντήθηκε  σήμερα το μεσημέρι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  Μερόπη Υδραίου. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα  ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς και μια σειρά από εκδηλώσεις που προγραμματίζονται  από την Χορωδία Κέρκυρας, όταν θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί εξ αιτίας της πανδημίας.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε  τον κ. Μεταλληνό  για την επίσκεψη και την ενημέρωση, και  τον διαβεβαίωσε  ότι πρόθεση του Δήμου είναι να συνεργαστεί και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της Χορωδίας Κέρκυρας.  

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!