Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Με «BIG SOFO» η γιορτή μπάσκετ του Κερκυραϊκού ΓΣ

Το μήνυμα «Μην είσαι θεατής, διάλεξε τη ζωή σου» κυριάρχησε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ του Κερκυραϊκού ΓΣ, με την αρωγή του συλλόγου κατά των ναρκωτικών και του AIDS «ΣΤΗΡΙΞΗ»

. Η «Γιορτή του Μπάσκετ» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/7) στις εγκαταστάσεις του ΚΓΣ στο Γυμναστήριο με αφορμή την απονομή μεταλλίων για το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ των ακαδημιών και την λήξη της καλοκαιρινής περιόδου προπονήσεων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και ο προερχόμενος από τις Ακαδημίες του Κερκυραϊκού ΓΣ και μέχρι πρότινος αθλητή του ΓΣ «Χαρίλαος Τρικούπης» στην Basket League (Α1), Θάνος Χονδρογιάννης. Οι δύο προσκεκλημένοι εκτός από την απονομή μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες του τουρνουά, αλλά και στους διακριθέντες στους διάφορους αγωνιστικούς διαγωνισμούς (τρίποντα, καρφώματα, ασίστ κλπ), μίλησαν και με τους μικρούς αθλητές-τριες των Ακαδημιών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Την «ΣΤΗΡΙΞΗ» εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Σπύρος Δολιανίτης και το μέλος του ΔΣ Αγγελική Ρωμαίου. Από πλευράς ΚΓΣ παραβρέθηκαν οι προπονητές των Ακαδημιών, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς των αθλητών.

Η ανακοίνωση του ΚΓΣ
«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/7 η απονομή των μεταλλίων για το εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών μας, η οποία σήμανε και τη λήξη των καλοκαιρινών προπονήσεων. Είχαμε τη μεγάλη χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Θάνος Χονδρογιάννης, οι οποίοι έδωσαν τις συμβουλές τους στους μικρούς μας αθλητές και μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφίες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, με την αρωγή του συλλόγου κατά των ναρκωτικών και τους AIDS «Στήριξη». Ευχόμαστε στους αθλητές και προπονητές μας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή ξεκούραση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα αγωνιστικά τμήματα στις 23 Αυγούστου και 1 Σεπτέμβρη για τα υπόλοιπα».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!