Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Μητσοτάκης για εκλογές: Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς

Στον Έβρο θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε από την Αλεξανδρούπολη.

«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Πρακτικά, το αν θα γίνουν λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα οι εκλογές δεν έχει τόση σημασία. Είναι το προνόμιο του πρωθυπουργού να επιλέγει την ακριβή ημερομηνία. Το βασικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η κυβέρνηση εξαντλεί την τετραετία» σημείωσε στη συνέχεια.

Σε εκείνο το σημείωσε υπογράμμισε ότι «θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς», σημειώνοντας ότι η περιοχή έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή των εθνικών προκλήσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για την έναρξη της υλοποίησης της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο.

*iefimerida

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!