Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Μηχανική βλάβη κατά το δρομολόγιο Άγιοι Σαράντα -Κερκυρα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”SARANDA EXPRESS” σημαίας Αλβανίας,  το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Αγίων Σαράντα Αλβανίας προς λιμένα Κέρκυρας με είκοσι επτά (27) επιβάτες και δύο (02) οχήματα, ότι παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή και αιτείται ρυμούλκηση.
Άμεσα δύο περιπολικά σκάφη και ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απέπλευσαν για την περιοχή καθώς και το Ρ/Κ «ΔΙΑΣ» Ν.Π. 4447. 
Στη συνέχεια ενημέρωσε ο πλοίαρχος του ανωτέρω πλοίου ότι αποκατέστησε την βλάβη και το ”SARANDA EXPRESS” κατέπλευσε αυτοδύναμα  στο λιμάνι της Κέρκυρας.
Άμεσα διενεργήθηκε επιθεώρηση από επιθεωρητή PSC και στέλεχος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί προανάκριση,  απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!