Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Μια μέρα στην παραλία- ΟΧΙ σκουπίδια, ΟΧΙ πλαστικά σε θάλασσες και ακτες” (video)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου σε συνεργασία με την Μαρίνα Γουβιών και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), διοργάνωσε “Μια μέρα στην παραλία – ΟΧΙ σκουπίδια, ΟΧΙ πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”, την Κυριακή 9 Ιουνίου. Τα παιδιά μας ευαισθητοποιήθηκαν για ένα περιβάλλον καθαρότερο, μάζεψαν τα σκουπίδια της παραλίας, δημιούργησαν χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά και διασκέδασαν στην καθαρή πια θάλασσα και παραλία. Οι γονείς με συνεργείο από την Μαρίνα Γουβιών καθάρισαν την παραλία από βαριά άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.
Ως Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους που συμμετείχαν σε αυτήν την δράση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Μαρίνα Γουβιών, και συγκεκριμένα τον διευθυντή της κ.Κουτσοδόντη Δημήτριο, αρωγό πάντα στις δράσεις μας και στο σχολείο μας, που στήριξε και ενίσχυσε την δράση μας παρέχοντάς μας συνεργείο (εργάτες και μηχανήματα καθαρισμού), καπελάκια για τον ήλιο, σνακ και αναψυκτικά για να κεραστούν τα παιδιά και όλοι οι συμμετέχοντες. Ελπίζουμε η δράση μας να βρει μιμητές αλλά και να ευαισθητοποιήσει Αρχές και Κοινωνία στο να έχουμε ένα καθαρό και ανθρώπινο περιβάλλον!
Δείτε το video

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!