Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ο Φαίακας “χτίζει” το ρόστερ του για τη νέα σεζόν

Ο Φαίακας Κέρκυρας μετά τη συμφωνία με τον κόουτς Παναγιώτη Κοντογιάννη, ξεκίνησε την διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανανεώσεις τόσο η διοίκηση, όσο και ο έμπειρος προπονητής φαίνεται να δείχνουν εμπιστοσύνη στα παιδιά των Ακαδημιών του σωματείου και ιδιαίτερα στους Έφηβους, οι οποίοι ως γνωστό κατέκτησαν το πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) στην κατηγορία τους. Παράλληλα προχωράει και μεταγραφές νεαρών ταλέντων, ούτως ώστε η ομάδα να έχει νεανική φρεσκάδα.

 Οι ανανεώσεις

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγραμματισμού, η διοίκηση αρχικά έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τους Πέτρο Στεμπάρι και Γιώργο Μουμούρη. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: “ Πρόκειται για δυο παιδιά απο τα σπλάχνα της ομάδας που αναδείχθηκαν μέσα απο την παραγωγική μας διαδικασία και πέρυσι ήταν απο τους πρωταγωνιστές του τίτλου στο Εφηβικό πρωτάθλημα και θα αποτελέσουν και φέτος βασικοί πυλώνες της ανδρικής μας ομάδας. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας”. Επίσης, όπως ενημερώνει το γραφείο τύπου του Φαίακα: “ O Αλέξανδρος Σκούρτης θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα μας και θα ακολουθήσεις τις υποχρεώσεις του συλλόγου μας παρότι είναι πλέον φοιτητής στα Γιάννινα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή Ακαδημαϊκή και αθλητική χρονιά».

 “Φρέσκιες” προσθήκες

Πέραν των πρώτων ανανεώσεων, η διοίκηση του Φαίακα σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προχώρησαν και στις πρώτες “φρέσκιες” προσθήκες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:  «Ο Μάρκος Λινάρδος θα είναι πλέον αθλητής της ομάδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Πανελευσινιακό, ΑΟ Καβάλας, Αλυκές και Κερκυραϊκό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον συλλογο μας. Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται απο φέτος και ο Νικόλας Μπαλλής από τον Ναυσίθοο Κέρκυρας. Ευχόμαστε στον νεαρό αθλητή υγεία και επιτυχίες”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!